El blog que començo avui es deu a la meva veritable vocació: Defensar els interessos de les persones… especialment dels més petits.

Sóc la petita de 4 germans antagònics entre si. Record que a cada habitació sempre sonava un estil de música (i de vida) diferent: jazz, flamenc, pop, country… Des del meu més tendra infància semblava destinada a l’advocacia.

En els esbarjos del col·legi ja em dedicava a defensar a tot aquell amb el qual els altres nens es ficaven.

He tingut la sort d’estudiar i poder dedicar-me a la qual més m’agrada: la defensa dels altres. Dono les gràcies d’haver nascut amb una curiositat innata, especialment, per la diversitat el gènere humà. Sempre he comptat amb diferents grups d’amigues, a qual més diferent… de totes elles aprenc i les barrejo sempre que puc.

Però si he tingut una gran escola per aprendre ha estat, sobretot, per la meva família. La meva vocació i les meves ànsies d’aprendre s’expandeixen i multipliquen gràcies als meus fills i als meus pares per qui sóc o han estat, un referent en la meva vida. Ser mare m’ha ajudat a ser millor persona i entendre més a la meva així com a superar-me en la defensa dels més febles.

En aquest blog, m’agradaria compartir amb vosaltres, a més de notícies/novetats jurídiques, articles que ens ajudin a millorar els drets dels majors i més petits de la casa.

Espero donar-vos la confiança perquè junts deixem de ser prudents, obrim el nostre cor genuí i iniciem un camí de relats d’optimisme per un món millor.

Si te ha gustado, comparte, gracias:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies